Maatregelen rondom Coronavirus

Beste sporter/revalidant/patiënt,

Wij werken In overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM en het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Echter hebben wij aanvullende maatregelen genomen op basis van de laatste internationale inzichten rondom de verspreidingsmogelijkheden van het Coronavirus via aerosolen. Dit betreft extra ventilatie. Het gehele pand inclusief de behandelruimtes zijn voorzien van mechanische ventilatie. Dit voor een gezond en veilig binnenklimaat. Tevens wordt iedereen bij binnenkomst gescreend door een thermografisch camerasysteem die alarmeert bij een te hoge lichaamstemperatuur.

De fysiotherapiepraktijk is dus open voor reguliere fysiotherapeutische zorg. We handhaven de afstandsregel en bij behandeling binnen de 1,5 meter in de behandelruimtes houden we ons aan de algemene hygiëneregels waarbij we o.a. een mondmasker (type FFP2) gebruiken.

Patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen, kunnen wij (mits geen ziekteverschijnselen) aan huis behandelen.

We bieden patiënten de mogelijkheid van privacyproof videobellen aan, waardoor we op afstand oefeningen kunnen doornemen en adviezen geven. Ook kan er telefonisch contact worden opgenomen. Tevens maken we oefenschema’s op maat die we bij u bezorgen eventueel met oefenmateriaal.

Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan op
0162-513728 of op 06-22472883

Copyright Fysio Erik Zuur